CALENDAR SOCIAL MEDIA 2020

366 de postări social media pentru 2020!
Crește imaginea brandului tău în social media și scapă de stresul planificări cu ajutorul CALENDARULUI SOCIAL MEDIA 2020.
Conține idei pentru postările zilnice și nu numai.

CE SPUN CEI CE AU COMANDAT CALENDARUL

TATIANA PETRIC BORODIN

D’ale Gustului din Cetea, București

Am descărcat acest calendar deoarece în prezent orice afacere trebuie să fie mereu prezentă în social media. Cunostințele mele de utilizator amator nu erau suficiente și aveam nevoie de câteva instrumente care să mă ajute sa creez conținut singură, fără a plati o firmă să se ocupe de campanii social media.

În plus, cred că eu sunt persoana care cunoaște cel mai bine afacerea, consumatorii și va reuși cel mai bine să comunice despre afacere și să fidelizeze clienții. Calendarul social media este o idee superbă care mă ajută în momentele când sunt în pană de idei ți inspirație și îmi permite să îmi organizez postările.

Pe viitor, un ghid despre cum să ne promovam afacerea prin Facebook, cum sa utilizăm corect și cu rost Facebook Ads ar fi minunat.

Multumesc mult Daniela!

BOGDAN GHIGEANU

Fondator Imovision Agency, Brașov

Foarte fain calendarul organizat, la subiect și cu tot ce trebuie! Chiar îmi place, îl voi printa și îl voi lipi lunar pe perete pentru inspirație.


ADRIAN SARLEA

 Cluj-Napoca

Mi se pare super tare ideea. Știu cât de importantă este prezența în social media, iar acesta este un tool care te ajută să fii prezent acolo zilnic, fără a mai avea scuza de lipsă de idei. Trebuie doar să vrei. Sper să mă țin de el la anul încă din prima zi.

Mai puțin stres și mai mult timp ca să te concentrezi asupra afacerii tale.

CE CONȚINE CALENDARUL

366
Idei de postări zilnice
287
Lista de sărbători care contează în social media
50
Citate inspiraționale
6
Unelte pentru programarea postărilor zilnice
 


Ți-ar plăcea să vezi mai mult?

Găsești mai jos postările lunii septembrie. Fiecare zi e adaptată, fiecare lună are o tematică și este foarte ușor de ajustat pentru afacerea ta.

Cine a scris CALENDARUL SOCIAL MEDIA 2020

DANIELA ȘUHANEA

Specialist Marketing

Cu o experiență de 11 ani în marketing am văzut ce funcționează și ce nu în social media. Cea mai mare problemă a proprietarilor de afaceri nu e timpul ci, lipsa de planificare.

CALENDARUL SOCIAL MEDIA 2020 vine în sprijinul tuturor antreprenorilor fără timp. Îl deschizi zilnic și poți deja face o postare în social media. Dacă dorești să îți planifici activitatea în social media cu o lună înainte atunci CALENDARUL SOCIAL MEDIA 2020 îți va fi cel mai bun aliat în găsirea strategiei potrivite.

Mai multe depre mine află de pe profilul de Linkedin.